7.08.2012

Auringonpaistetta

Ompas siitä taas kulunut viikkoja kun olen tänne viimeksi kirjoittanut. Pahoitteluni siitä. Tarkoituksenani on totisesti petrata tämän blogin kanssa, nyt kun mieheni on takaisin kotona ja minulla omaa aikaa sen myötä. Ja olen minä kyllä nauttinut, niin paljon kuin klo.6 aamuisin heräävän pienen oman tahtonsa löytäneen lapsen kanssa vaan voi :D siitä vapaa-ajasta nimittäin...

Näiden kuluneiden viikkojen aikana meillä on ollut kaikenlaista menoa ja meininkiä. Oli juhannus jolloin Aino oli kipeänä ja todella kiukkuisena. Oli myös ikkunanmaalaus-setä, joka taikoi ruskeista kamalista ikkunoistamme valkoiset, ja ah niin kauniit! Ihan kuin jokaisesta huoneestamme olisi viety jokin suuri ja raskas kaluste pois, niin avaraa ja valoisaa tuli tilalle. En ole raaskinnut edes laittaa alakertaan lainkaan verhoja :)

Sitten olikin Ainon 1-vuotissynttärit. Kävi rakkaita vieraita ja tarjolla oli kesäisiä herkkuja. Syntymäpäiväsankari juhli minun vanhassa mekossani, jossa itse juhlin kun täytin 1 vuotta :) Aino oli onnessaan vieraista ja kaikesta saamastaan huomiosta. No joo, olihan ne lahjatkin aika mieluisia :D Illalla tirautin kunnon itkun, kun tajusin että meidän pieni vauvamme on jo vuoden vanha!! PIan kävellään jo ilman tukea ja kutsumanimi vaihtuu taaperoksi...suuria tunteitahan se herättää, eikä kaikkia tunteita voi edes ymmärtää. Ihmeellistä tämä äidinrakkaus <3

Nuorin siskoni pääsi sitten seuraavana päivänä ripille. Joten juhlittu on, ja herkuteltu jos jonkinlaisia kakkuja ja piirakoita :)
Viimeisin projektimme kuitenkin on takakuistimme "remppa". Olin NIIN kyllästynyt noin 5 neliön laudoitukseemme, joka oli tummunut, likaantunut ja näytti lähinnä mädältä. Se alue oli täysin avoin, ilman mitään mitä katsoa tai mitään mitä siinä voisi tehdä. Alla näette kuvan lopputuloksesta, olemme kyllä varsin tyytyväisiä :)

Kuvakollaasini kertokoon tunnelmia viikkojen varrelta. Nyt odotan ukkosta, jotta pääsisin tästä painostavasta päänsärystä eroon :) Kaunista alkavaa viikkoa, palaamisiin.


5 comments:

Jonna said...

Aurinkoista kesää teille Sanna! Ihana lukea taas kuulumisianne. :)

Emma said...

Eikä, vitsi teidän terassista tuli hieno! Ihanaa viikkoa koko perheelle!

AnnaRiikka said...

Onnea vielä 1-vuotiaalle Ainolle! Pienen vauvan kasvu taaperoksi tekee äidin kuin äidin haikeaksi. Mutta mitä kaikkea ihanaa on vielä edessä päin..! Ja sitä huimaa kehitystä, mitä on niin ihanaa seurata :)

Kivaa viikkoa ja terassi-kelejä!

Btw, mikä sävy teillä on seinissä,joka näkyy kuvissasi? Ollaan alettu suunnittelemaan isoimman luokan remonttia ja kovasti kiehtoisi mennä siellä, ainakin väreissä, kustavilaisittain :)

Sannu said...

Onnea Ainolle! Ensimmäinen vauva vuosi menee niin nopeaa.Mä myös silittelin eilen Lyytin pyykkejä ja tajusin et kohta nää vauva puolen vaatteet on pieniä.Viimeinen koko jo käytössä.Ihan kamalaa:(
Hyvää kesää teille♥

Marie Elisabeth's rum said...

Onnittelu näin jälkikäteen Ainolle ja äidille ♥
Kiva kuulla kuulumisia ja ihastella kuvistasi tunnelmia. Ajatus saman mekon käyttämises on ihastuttava, joskus on niin viisasta säilyttää "tavaroita" ja nauttia niistä uudelleen :)
Kaunista kesää koko perheelle!