10.09.2013

KRANSSEJA, KRANSSEJA!

Huhhei, tajusin juuri että JOULU on ihan pian täällä! mihin tämä aika meneekään, en voi käsittää. JOtenkin olen ajatellut että no nythän on vielä kesä...vaan eipä olekaan. Äiti on ehkä vähän ajatukset muualla, ainakin välillä. Jää tällaiset suht tärkeät asiat tajuamatta...ja nyt alkoi ihan naurattaa :D

Lunta taidetaan saada vielä hetki odotella, mutta kauppoihin on ne perinteiset "joulukrääsät" jo saapuneet. Ei ihan takaa joulufiilistä ainakaan minulle, mutta jokavuotinen kranssipajani sensijaan sen tekee, aivan varmasti :)
Teen siis tänäkin vuonna myyntiin iki-ihania buxuskransseja toiveidesi mukaan. Laitat vain minulle sähköpostitse toiveet niin sovitaan tarkemmin miten toimitaan :) Vain mielikuvitus on rajana. Hinnatkin menevät sitten sen mukaan mitä laitetaan matkaan.

Maltan tuskin odottaa että pääsen viettämään omaa aikaa lempipuuhani pariin, hih. Tein muutamia jäkälä- ja sammalkransseja kotiin aamulla, ja innostus oli huomattava! IHANAA! Nyt vain tilailemaan ja tunnelmoimaan. Ihanaa viikon jatkoa sateesta huolimatta :)


4 comments:

Fågel Blå said...

Så lovely!
Kramar Kathrine

Lumiperhonen said...

Olis kyllä hieno jonkunlainen kranssi :) täytyy miettiä :) Osaat varmasti tehdä upeita. Onko tuossa kuvassakin sun itse tekemä? :)

Pilkku Petra said...

Valtavan kaunis!

Riikka said...

Paljonko juuri tuollainen kuvassa näkyvä kranssi maksaisi? :)