11.30.2013

Joulu muutti meille ihan ykskaks

Jouluiset ja ennenkaikkea lumiset terveiset meiltä!
Tätä kirjoittaessani voin vain todeta miten I-H-A-N-A-A on kun lähes koko päivän pyrytti lunta ja nyt maa on tyystin valkea. Hyvästit siis ankealle harmaudelle :)

Meille muutti menneellä viikolla joulu jo nyt, ihan ykskaks. Syy tähän täyteen tällinkiin on joulujuttu kodistamme, joka tosin ilmestyy vasta ensi vuonna. Ihana My country homen Virpi saapui syli täynnä joulukukkia meille keskiviikko aamuna. Itse olin siivonnut hiki hatussa pari päivää ja (yötä), välillä lapsia hoitaen ja arkea pyörittäen. Tehtiin Ainon kanssa pipareita ja joulukakkuakin leivottiin. Kransseja ja köynnöksiäkin tuli väännettyä, ja ai että minä NAUTIN! Minulle kunnon siivous on tapa rentoutua...kaikki näyttää sen jälkeen kauniilta ja ajatuskin kulkee paremmin :)

Itse kuvauspäivä oli hurjan mukava ja rentouttava! Aatu oli kanssamme täällä, kun muu perhe lähti evakkoon mummun luo. Kotonamme oli todella hiljaista. En muista niin seesteistä hetkeä vuosiin, kun Aatu nukkui ulkona ja istuin hetken sohvalla-yksin. Vain joululaulut soivat hiljaa taustalla, joulukakun tuoksu leijui keittiöstä ja Virpi räpsi kuvia minkä ehti.
Tämä päivä teki joulun odotuksesta mahdollisen, ja antoi koko perheellemme luvan nauttia tästä ihanasta ajasta täysin rinnoin!

Ensi kerralla esittelen lasten huonetta, sillä Aino tahtoo näyttää oman sänkynsä sekä ihanan joulukuusensa teille :)

Nautinnollista ensimmäistä adventtia jokaiselle.

4 comments:

PikkuBertta said...

Niin se joulukuu pääsee aina yllättämään...kauniita kuvia kodistasi.

Kaunista adventtia:)

Pivi said...

Heippa! :)
Ihania kuvia sulla <3 Meillä on joulun laitto vielä vaiheessa. Jouluverhot on ikkunoissa jo :)
Terkkuja koko perheelle!

Jonna said...

Voi Sanna,odotan innolla juttua teiltä! Kotisi on ehdottomasti suosikkini ja taidankin omistaa kaikki julkaisut missä kotisi on aiemmin esitelty. :)
Meillä kävi myös viikolla kuvaaja ja on aina yhtä mielenkiintoista seurata kuinka ammattilaiset toimivat!

Ihanaa joulunalusaikaa sinulle ja perheellesi! ♥

Jonna

ps. kranssisi on herättänyt suurta ihastusta vieraissamme :)

S said...

Aivan ihanan näköistä teillä. Täällä innolla odottelen lastenhuone - aiheista postausta! Mukavaa joulunodotusta sinne. :)