11.16.2013

Kuulumiset ja arvonnan voittaja

Meillä on täällä pikkumies ollut jatkuvasti kipeänä :( ensin luultiin että on vain sitkeää flunssaa, mutta kun se helpotti pariksi päiväksi ja taas yskittiin niin että oksennus lensi niin päätimme viedä pojan lääkärille. Korvatulehdus, eikä ihme ettei ruokakaan ole maistunut pitkään aikaan. Hassua kyllä viikko sitten neuvolassa tulehdusta ei näkynyt vaikkakin oireita on ollut jo monta viikkoa...Nyt on antibiootit päällä kolmatta päivää ja oireet ovat kadonneet!

Muutoin täällä kovasti odotellaan jo joulua. Pikkuhiljaa ollaan laitettu enemmän talviasua kotiin, poltettu iltaisin kynttilöitä ja kuunneltu jopa joululauluja. Ainon kanssa haettiin tasetin sipuleita ja paistettiin joulutorttuja. Kunpa vaan saisimme edes pikkuisen sitä lunta.

kranssiarvonta suoritettiin lupauksista huolimatta vasta tänä aamuna, kun minä lahopää unohdin illan arvontaan laittaa ne kakkoslipukkeet niille jotka olivat linkittäneet arvonnan omaan blogiinsa. No, mutta jokatapauksessa onnetar nosti kiposta lipukkeen jossa nimimerkkiä ei ollut mutta kerroit että kranssi sopisi kotkaan? Kun nyt luet tämän niin laittaisitko minulle meiliä osoitteeseen: adaochemil@gmail.com niin laitetaan sitten paketti matkaan :)

Hurjan paljon kiitoksia teille jokaiselle osallistujalle. Olisi ollut ihanaa arpoa vaikka useampikin kranssi, mutta näiden sairasteluiden vuoksi oma aikani kranssipajalla on niin vähäistä että ehkäpä sitten ensi vuonna? ;)

Aurinkoista viikonlopun jatkoa, nauttikaa!3 comments:

Fågel Blå said...

Så söta dina barn är!
Kramar Kathrine

vitadrömmarobusigabarn said...

Fint!!!
Ha en jättefin Torsdag
Kram

Laura - Heinässä Heiluvassa said...

Aivan ihania kuvia <3