2.21.2014

Kun sairastetaan, kukatkin kuivuvat kasaan

Eli siis heipat meidän sairastuvalta! Ensin meidän Aino sai käteensä tulehduksen haavasta, jonka luultiin jo olevan parantunut. Sitten päälle pamahti kuumetauti, joka kävi läpi molemmat lapset onneksi aika nopeaan tahtiin -ja nyt on äidin vuoro. Yskää ja pientä nuhaa, perusjuttuja. Hunajan, kuumien juomien ja herkkujen avulla parannellan itsemme kuntoon.

Vaikka olo onkin ihan töttöröö parhaiten sanottuna, niin tämän päiväinen UPEA auringon pilkahtelu on saanut ainakin mielen vireäksi. Kamera kaivautui jälleen kuin itsestään laatikon perukoilta käyttöön, ja keväinen olo on vallannut minut. Hassua sinänsä, että puhuin keväästä jo viime postauksessa ja vieläkään ei ihan oikeasti ole edes kevät. Mutta mieli on keväässä, olkoon sitten tämä blogikin. Ja etenkin meidän koti.

Kerroin viimeksi myös tuosta huikeasta läpimurrosta jonka olen kotiimme tehnyt. Nimittäin se super moderni laatikosto, joka päätyi rappujemme alle ikean hyllystä. Siitä on muokkautunut varsin toimiva ja näppärä työpiste, tässä istuskelen nytkin. Laatikot ovat isot ja ne ainakin viimeistään ovat ratkaisseet pahimmat säilytysongelmamme-ainakin hetkeksi. Ja ennenkaikkea olen vieläkin rakastunut siihen! Nyt siis todistusaineistoa ihan kuvallisestikin.

Keväisissä tunnelmissa toivotan mitä kauneinta ja mukavinta viikonloppua teille kaikille!
5 comments:

Fågel Blå said...

I love this!
Whish you a nice weekend
Kathrine

Heidi said...

Paranemista teille <3

Moderni nurkkaus näyttää oikein hyvältä !!!

Nähdään kunhan jaksatte ottaa mut vastaan :)

Helia Äitiyshousuista said...

Paranemisia sinne! Ja ihania kevätvaloisia kuvia jo olet saanut!!

AnnaRiikka said...

Siellä ne lipastot tosiaan on :) Ja hyvin sulautuvat antiikkiin, vaikea vain oli kuvitella että "rikkoisit" kauniin kustavilaisen tyylinne jollain ihan päinvastaisella.

Pikaista toipumista sairastupaanne, me ollaan *kop kop* pysytty ihmeen kauan terveinä. Ja nyt varmasti onni kääntyy, kun sen tähän kirjoitin :D

onnimanni said...

kauniisti sopivat teille! :)

terveisiä yhtä lumettomasta lappeenrannasta :D