2.09.2014

Tavatonta sisustuskriiseilyä!

Meillä on täällä onnistunut unikoulutus takanapäin JESS! Alku meni yllättävän hyvin, sitten tuli pientä takapakkia ja hampaat sekoitti pakkaa, mutta nyt kun pojan laskee iltasatujen jälkeen omaan sänkyyn hän nukkuukin sitten aamuun saakka. Ehkä tässä alkaa itse kullakin pahin väsymys olla takanapäin, kun kevät ja valokin ovat täällä. Vaikka niin, lunta ei vissiin pian enää olekaan...

Kevät on jälleen kerran laittanut minun pääni ihan sekaisin siivouksen, sisustamisen ja tavaroiden järjestelyn kanssa. Lapsia kun on kaksi, tuntuu että tavaraa ja vaatetta ja sitä ja tätä on paljon. Meillä ei ole ainuttakaan kiinteää kaapistoa ja säilytystilaa on VÄHÄN. Olen tässä viime aikoina vain tuumaillut, venkslannut mielessäni kalusteita ja tavaroiden paikkoja sekä sitä miten arki sujuisi parhaiten tavaroiden sijoittelun kannalta. Voin kuulkaas kertoa että se onkin vaikeaa, ja olenkin tyhjentänyt kaappeja ja laittanut muutamia ihania kalusteitakin myyntiin aika radikaalilla kädellä...

Minusta on tullut ensisijaisesti käytännöllisyyttä rakastava, mutta kauneutta vaaliva sisustaja. Olenpa jopa hankkinut ultramodernit laatikostotkin meille, ja siitä olen vieläkin ihan häkellyksissä sillä olen ihan rakastunut niiden yksinkertaisuuteen ja siihen, miten kauniisti ne asettuvat meidän vanhan kalustuksen kanssa!

Mitä vähemmän tavaraa-sen helpompi siivota sotkuja ja mieli lepää. Kaaoksen hallintaa kenties?
Antiikki ei minusta lähde kulumallakaan, mutta jotain muutostakin on kyllä havaittavissa. Tai ehkä olen vain ymmärtänyt (viimein) että pienen kodin kalustaminen lapsiperheelle pelkällä antiikilla on silkka mahdottomuus-vai onko?

Muutamia tunnelmia teille, sekä sisustuspäivien energiatankkausta koko perheen lempparien: Arnols donitsien tapaan :D3 comments:

Fågel Blå said...

Så underbart Vackert!
Kramar Kathrine

Pömpeli said...

Aika ajoin tulee sellaisia risteyskohtia sisustuksessa, että täytyy miettiä pitääkö kinni vanhasta vai alkaako toteuttaa jotakin uutta. Minulle kevät on aina sellaista aikaa, että moderni muotoilu alkaa puhutella ja tuntuu virkistäältä.

Heidi said...

Kaunista ja niin totta <3
Nähdään pian :)