9.02.2016

Yksin kotona

Tässä päivänä eräänä yksin kotona ollessani, auringon paistaessa ikkunasta sisään sain valtavan inspiraation! Tuumasta toimeen- kävi miten kävi.
Nyt kun koti on yksin minun ja lasten, olen oman itseni herra. Teen päätökset aivan yksin ja saan siis tehdä täällä juuri niin kuin itse haluan. Tämä ajatus tuntuikin tosi hyvältä. Uudelta. Virkistävältä. Vapauttavalta!

Olohuoneessa oleva valtava Barokkikaappi on kodin suurin kaluste. Se on kokopuinen ja kätkee sisäänsä koko viihdekeskuksen telkkarista musiikkisoittimeen. Tämä kaappi on käytännöllisistä syistä AINA ollut olkkarin pienimmällä seinällä. Minusta se ei ole milloinkaan ollut arvoisellaan paikalla. Tästä on käyty joskus keskustelua ja lopputulos on ollut aina sama...käytännön syistä.

Nyt sai käytännöllisyys kyytiä. Päätin kuin päätinkin että kaappi muuttaa olkkarin isolle seinälle, jossa se tulee edukseen kaikessa komeudessaan! Ajattelin että telkkaria voi ihan hyvin katsella vähän sivuttainkin jos niin päätän. Ja hyvin on kuulkaas toiminut.

Tunnelma on mielestäni loistava. Kaappi on nyt koko alakerran sydän. Pienistä jutuista voi tehdä täysin uusia, vain taivas on rajana!2 comments:

Heidi said...

Heippa ihana

Se näyttää aivan yhtä ihanalta kuin livenäkin. Kaappisi on oikea aarre! Niin kuin sinäkin, älä koskaan unohda sitä!
Nähdään
Heidi

kytäjänmamma said...

Valtavan homman olet tehnyt kun olet kaapin siirtänyt, se on varmaan hurjan painavakin. Mutta on se kaunis. Ei voi mennä huonekalukauppaan ostamaan tuollaista, aarre se on!