9.28.2010

Ehkä kaunein syksy ikinä !!!

Olen niin onnellinen tästä valosta, syksyn auringosta joka on vieraanamme ainakin koko tämän viikon. Kaikki tuntuu ja näyttää niin upealta :) Ihan vaan tästä innostuksesta johtuen on pakko laittaa muutamia kuvia eiliseltä meidän kuistilta, sekä ihanasta kahvihetkestä auringon valossa kera upean antiikki-kirjan ja omenapiirakan. Sillä välin kun Elmeri nukkui päiväuniaan, sain rauhassa nauttia ja vetää sieluni täyteen tätä kaikkea kaunista...

Toivon kaikille Teille aurinkoista viikkoa!


10 comments:

Jonna said...

Apua, ihania tuolia pöydänympärys täynnä!!!

Kävin uudella työpaikallasi lauantaina ja voi kuinka ihana se olikaan! :)

halauksin

Jonna

Ainosofia said...

Onpas kauniita kuvia :

Norrfrids Eija said...

Istuisin mielelläni tuolla kuistilla minäkin. Täällä rapakon takanakin aurinko porottelee. Voi kun pystyisi nauttimaan näistä päivista enemmän, mutta kun on oltava tomuisessa konttorissa, säästä riippumatta!
Ihana tunnelma kuvissasi!

Krisse said...

Minustakin syksy on ollut kaunein ikinä. Yhdessä omassa postauksessa ihmettelinkin miksi nyt tuntuu syksy niin mukavalta..normaalisti en tykkää syksystä.
Kauniita kuvia...

Esmeralda said...

Ihanan kauniita kuvia kauniista huonekaluista.
Tämä syksy on ollut kyllä kaunis. Aurinkoinen ja vähäsateinen. :)

Heidi said...

Ihanaa syystunnelmaa *huokaus*

Halit
Heidi

Sanna-Pauliina said...

Oi kuinka kauniita kuvia ihanasta kodistanne :) Mustakin tuntuu että pitkästä aikaa nautin syksystä ja on aikaa katsella luonnon hiljaista vaihtumista talviasuun :)

Fågel Blå said...

Wonderful pictures!
You inspired me!!!!
Kathrine

Marja Kristiina said...

Ihanan näköistä, kerta kaikkiaan, on teillä! Luin juuri lehdestä jonkun sisustajan haastattelun, jossa hän loihe lausumaan, ettei ole koskaan nähnyt uudenaikaiseen taloon sopivaa sisustusta antiikkihuonekaluilla. Täyttä potaskaa. Minä sanon, että tervemenoa teille katsomaan malliesimerkkiä tunnelmasta, täydellisestä sopivuudesta ja harmoniasta. Aivan käsittämätöntä, mitä mennyttä aikaa olettekaan loihtineet!

Syksyn innokkaana tunnelmoijana olen minäkin nauttinut viime päivien auringosta, joka saa puut ja koko maiseman kultaiseksi.

Ihanaa syksyä!!!

Ada och Emil said...

Kiitos, jälleen kerran saitte hymyn huulilleni kauniilla sanoillanne <3

Jonna: voi hitsi, ja juuri silloin kun olin poikkeuksellisesti siellä toisessa kahvilassa :( mutta ehkä ens kerralla tavataan :) ??

Kathrine: Thank You :)

Marja Kristiina: kaunis kiitos...olet niin ihana :)