9.23.2010

omppuja, omppuja ja yksi pieni karvapallero

Heippa kaikille!

Otsikkoni kuvastaa sitä, mitä olen tällä viikolla kotona touhunnut :) Ihania omppuja olen ihaillut, ja tehnyt niistä piirasta ja herkutellut sillä. Olen tehnyt ompuista asetelmia ulos ja sisälle, ja tuntuu että niitä voisi laittaa mihin vaan :) Lieden reunallakin ne olivat sievässä rivissä, mutta alkoivat tummua ikävästi...kaikista ihanin on se huumaava tuoksu, syksyinen sellainen!! Ja pikkukärpäsiä omput ovat tuoneet myös,  PALJON. Olen viritellyt ansoja näille ärsyttäville siivekkäille mehun ja tiskiaineen yhdistelmästä, ja se toimii :) Innokseni laskeskelen välillä, kuinka monta kärpästä lasin pohjalle on jälleen uponnut, heh ;)

Kaiken muun ohella Elmerin kanssa aika kotona on mennyt suurimmaksi osaksi. On hän vaan niin hurmaava poika ;) On hienoa huomata, miten päivä päivältä koira oppii uusia asioita, ja kehittyy sekä henkisellä että fyysisellä tasolla :) Tänään tämä mamma vähän innostui filmaamaan Elmeriä, ja ohessa paras otos jossa koitettiin kiltisti istua minun lemppari tuolillani :) Ja hyvinhän se onnistui!

Loppuun vielä tahtoisin kiittää teitä kaikkia kävijöitä ihanista kommenteistanne. Ne inspiroivat minua aina uudelleen ja uudelleen jakamaan blogissani asioita kanssanne :)

Toivin teille kaikille aurinkoista loppuviikkoa, nauttikaa :)


7 comments:

Norrfrids Eija said...

Aivan ihana tuo sinun Elmerisi siinä pianon edessä. Tunnelmallista!

Kesäkukka said...

Voi tuota Elmeriä! Niin söpö, että tulee pian koira-kuumetta...

Rapsutukset Elmerille ja aurinkoisen viikonlopun toivotukset!

Jonna said...

Voi apua, kun suloinen pallero! Montakohan otosta tarvittiin? ;)

Kuvat jälleen niin tunnelmallisia!

Rentouttavaa viikonloppua!

Anu said...

Elmeri on niin liikkis! Ihana hauva. Ei varmaan ollut helppoa saada energisestä pennusta noin hienosti sommiteltua kuvaa :)
Omenat inspiroivat täälläkin ja kärpäsiä piisaa. Tunnelmallisia ovat kuvasi ja nautin taas kerran, kiitos.

bean emäntä - bea's said...

Olen nyt kärsinyt tuosta hauvakuumesta jo ainankin vuoden ja Elmerin nähdessäni tuntuu etten enää kestä... ;) Ja eikun miestä pehmittämään!

Rentouttavaa viikonloppua!

Anne said...

Hei Sanna :)
Minulla oli ensimmäinen koira Maltan koira :) On ihana, joskin yhtä työläs turkiltaan kuin esim. villakoira, mutta hyvänä puolena on ja isona sellaisena on se että näistä ei lähde karvaa !!! Ihania hetkiä Elmerin kanssa ja kiitos kauniista kuvistasi :)

Ada och Emil said...

Kiitokset :)
Itse asiassa tähän ei tarvittu juurikan montaa otosta. ELmeri osaa nimittäin jo istua pyynnöstä, joten ihan helppo nakki ;) Joskin hän hiukan ihmetteli että mikä tää tämmöinen tuoli on ja miks tää on näin korkealla...