8.25.2011

Onnea on

Syksyltä tuoksuva tervehdys!

Eilisen syksyltä tuoksuvan, sumuisen aamun johdosta innostuin kuvaamaan yhtä sun toista. Kävimme myös Ainon ja Elmerin kanssa ruusunmarja varkaissa, ja sain nautiskella hetken rauhassa kanelilta tuoksuvaa omppupiirakkaa.

Syksyihmisenä olen taas elementissäni. Huumaannun syksystä joka vuosi, ja tänä vuonna se tuntuu vielä sitäkin ihanammalta, kun saan jakaa sen ilon Ainon kanssa. Aino on varsin ihana tyttö :) Nauravainen ja kiltti, joskin ilmaisee kyllä hyvinkin äänekkäästi jos jokin on vinossa. Olen saanut kummallista virtaa elämääni tämän rakkaan ihmisen myötä....ikäänkuin elämäni olisi löytänyt tarkoituksen, ja tiedän mitä minun tulee tehdä. En nyt sano että olisin kulkenut tähän asti sumussa, mutta tiedätte ehkä mitä tarkoitan. Olen sanattoman onnellinen, ja vaikka välillä myös tavattoman puhki, en siltikään vaihtaisi päivääkään!

Syksyisen ihanaa viikonloppua teille kaikille :)


6 comments:

Anu said...

Ihan kuulla kuulumisiasi. Suloinen ja niin vireän oloinen tyttönen siinä pötköttelee. Toivon teille oikein antoisia syyspäiviä.
Minäkin alan olla taas elementissäni, kun syystuulet pöllyttävät hiuksia ja saa vetää aamuisin villaista päälle. Oikein odotan syyskuuta...
ps. Nam, mitä piirakkaa

Sirkka said...

OI ONNEA ON AINO!
Tuoksuja tulvillaan, hän on tosi suloinen herttainen pieni nuppusuu:)

Katsoin sitten viime näkemältäni kuvasi ja aina ne ihastuttavat ja ovat lähellä sydäntäni, pidän paljon kuvistasi, aistin ihanan tunnelman ja nyt varsinkin...ONNEA KAIKILLE TEILLE SULOISILLE!

Runotalon Sari said...

Täällä on aina yhtä kaunis tunnelma. Hienoja kuvia ja nuo 1700-luvun kankaat ovat upeita :)

Emma said...

Kyllä minä olen sitten niin onnellinen teidän koko perheen puolesta. Aurinkoista viikonloppua, toivottaa Sake ja Emma

Fågel Blå said...

Love your photos also so mutch!!!!!
Have a nice Sunday
here in Sweden its raining!
Kathrine

Elsa said...

Onnesi välittyy kuvista... Ja Ainolla kauniit nappisilmät!