9.14.2011

Pupuja ja nalleja

Syysmyrskyä ilmassa, lenteleviä lehtiä ja paljon kuraa...valkoisen koiranomistajan parhaita päiviä ;)
Leivoin mokkapaloja aikani kuluksi, ja ne oli herkullisia. Siivoilin myös, samalla kun kaikki muut vetelivät päivätirsoja. Kuvailinkin, sieltä täältä. Se on rentouttavaa puuhaa varsinkin silloin kun sitä voi tehdä ihan rauhassa ja inspiroituneessa mielentilassa.

Kuten yhdestä kuvasta näkyy, on meille Ainon myötä muuttanut myös pupuja ja nalleja...niitä asustaa sohvalla, tuoleilla, lattialla ja vähän siellä täällä :) Pelkäsin vähän etukäteen että "kamalaa jos minusta tulee äiti, joka ei voi sietää leluja silmissään". Olin jopa melkein varma että mitään ei tässä huushollissa ole näkyvillä. Mutta toisin kävi, ja siitä olen iloinen. Tämä on uusi elämäntapa, ja olen nattinut jok´ikisestä värikkäästä leikkikalusta ja helisyttimestä :D

Näissä syksyisissä ja hieman hämyisissä tunnelmissa toivotan Teille kaikille ihanaa viikon jatkoa sateesta ja tuulesta huolimatta :)

7 comments:

Jonna said...

Voi ihanaa Sanna! Minua ihan hymyilyttää sinun tekstisi. Voi nuo nallet ja puput tuovat suloista pehmeyttä sinun kauniiseen kustavilaiseen kotiisi. :)

Mukavaa viikon jatkoaja kaikkea hyvää sinne pienokaisen elämään!

Jonna

Fågel Blå said...

Så vackert!
Kathrine

Sirkka said...

Täällä on aina niin kaunista ja sen tuoma seesteinen tunnelma, hienoa!
Puput ja nallet juu ne kyllä ajan myötä vain lisääntyvät, mutta niissä on sekin hyvä puoli, että osan voi laittaa kauniiseen kaappiin piiloon ja ottaa taas esille niin ovat taas kuin uudet ihmeteltävät lelut Ainolle.
Syksyinen aurinkoinen sää saa ulkolenkin jälkeen mielen virkeäksi!
Halaukset teille sinne kaikille ja juu tässä Rosa kuiskaa et Elmerille pusut!:)

The Paper Mulberry said...

Oh what a beautiful house you have!!!! I adore your colours! Thank you so much for leaving me a message I will be your newest follower! Warmest Autumn wishes from and old farmhouse in England - Glenda xxx

Emma said...

Rauhoittavaa ja kaunista, kuten aina. Ihanaa viikonloppua koko perheelle. Halaus Emmalta:)

Penni ja Lilli said...

Odotas vaan kun synttärivieraat tuo kaikenmoista muovisälää..petshoppeja...zuzupetsejä... mitä ne nyt sitten ovatkaan sitten aikanaan. Argh. Tyttöjen petshophoitolat ovat aika kaukana ainakin meikäläisen kauneusihanteista. Pupu ja nalle ovat ihan "kesyä kamaa" niihin verrattuna ;0)
Mukavaa viikkoa sinne!
Minna

Ada och Emil said...

Kiitos ihanista kommenteista :)

Sirkka: Elmeriltä lipaisu Rosalle ;)

Minna: No jo, sitä odotellessa :D
Tuolla "värihirviö"-jutulla tarkoitin lähinnä leikkimattoa, joka on ISO ja keskellä olohuoneen lattiaa kaikissa sateenkaaren väreissään :)

-Sanna