10.04.2011

Omenaista

Syksyinen tervehdys :)
Täällä tämä syksy etenee kauniina ja koleana :) Ihanaa ulkona huomata, miten värikkäinä puunlehdet leijuvat hiljalleen alas...pian pääsee haravoimaan. Jostain syystä rakastan sitä puuhaa :)

Neiti kasvaa hurjaa vauhtia. Ainosta on tullut oikea hymytyttö :) Nauraa ja jokeltaa aina silloin, kun ei ole nälkä tai väsy. Viime perjantaina oltiin 3 kuukautisneuvolassa saamassa rokotuksia, eikä itketty lainkaan! Kyllä äiti oli sitten ylpeä tytöstään :)

Ainon nukkuessa olen tykännyt leivoskella kauheasti :) Minulla on jokin kumma tarve saada joka päivä päiväkahvilla jotain hyvää. Olen koittanut uusiakin reseptejä, mutta pitäytynyt silti niissä tutuissa ja turvallisissa. Syksyn omenasato on ollut runsasta, ainakin sillä perusteella että miehen äidiltä on saatu omenaa säännöllisin väliajoin. Ja voi että ne ovatkin olleet mehukkaita ja hyviä! Ja se tuoksu mikä niistä tulee on aivan jotain ihanaa.Yksi omppuleivonnais suosikeistani on mehevä omppupiiras, mutta rakastan myös kuvissa näkyvää Englantilaista herkkua: Apple crumblea. Sitä syödään mascarpone-kerman kera, ja se vie kyllä kielen mennessään.

Näissä päiväkahvi kuvien tunnelmissa toivotan teille kaikille mukavaa viikon jatkoa :)


7 comments:

Fågel Blå said...

Åhh så gott det ser ut!
Kram Kathrine

Marie Elisabeth's rum said...

Ihana oli lukea kirjoituksesi ja ihastella kuvia!
Lämpimät onnittelut ihanan tyttären johdosta. Selasin taakse päivityksiäsi ja ihastelin ja lämmin läikähdys käväisi sydämessä.
Blogissasi on aina yhtä ihana piipahtaa, kiitos :)
Kauniita lokakuun päiviä sinulle ja prinsessalle <3

Arja said...

Nam:-))

Mukavaa tiistai iltaa ♥

Heidi said...

OI kuinka herkullisen näköistä :) NAM !!! Saisikohan tuota tilattua joksikin päiväksi niin tulisin piipahtamaan katsomaan sinua ja iki-ihanaa Aino-tyttöä :)

Ada och Emil said...

Kiitos ihanat :)
Heidi, tottakai. Ilmoittele milloin pääsisit, niin me Ainon kanssa laitetaan herkut tulille ;)

Herkullista viikon jatkoa teille!
-Sanna

Kesäkukka said...

Kiva lukea teidän kuulumisia :)
Aika menee niin nopeasti kun lapsi on pieni. Ja taitaa se mennä muutenkin nopeaan, meillä täytetään ens kuussa jo 11.

Ihanat omena-herkku kuvat, nam!

Hyvää syksyn jatkoa!

Sirkka said...

Lehtien haravoinnista minäkin tykkään ja sen jälkeen on ruhtinaallista istua kauniiseen katettuun herkullisen pöydän ääreen, vireys jatkuu hyvän mielen kera.
Herkulliset maistiaiset olet sinäkin valmistanut ja Aino kasvaa ja seuraa tarkasti puuhiasi silloin kun ei ole unten mailla... ja varmasti Elmerinkin kieli lipsuaa herkkujasi katsellessa.
Nautinnollista syksyn iloista jatkoa teille suloiset!:)