10.18.2011

Kotoilua ja kransseja

Eipä ole mitään erikoista täällä, kotoilua vaan :) Olen ollut kovin väsynyt, enkä ole jaksanut sisustaa, saatikka sitten valmistaa keskeneräisiä projektejani joita on paljon...tosin kovasti haikailen niiden kimppuun, mutta katsotaan :)
Pieni Ainomme oli viime viikolla vuorokauden sairaalassa, tuntemattoman äkillisen oksennuspuuskan vuoksi. Olin tietenkin hänen kanssaan, ja ehkäpä sieltäkin nukkumattomat yöt vielä heijastuvat tänne. Onneksi neiti on kuitenkin jo ihan normaali naurava itsensä <3

Huomenna lähdemme käymään Helsingissä, vähän irtiottoa tähän kotoiluun nyt kun miehenikin on koko viikon syyslomalla :D Olen googletellut lounaspaikkoja, ja pari muuta kohdetta joissa tahtoisin käydä. Toivotaan, että Aino on kiltisti ;)

Jotkut teistä ovat ehkä miettineet, saako kauttani tänä vuonna buxuskransseja?  ja olette ehkä tulleet myös siihen tulokseen että no, ehkä ei...Mutta aion niitä valmistaa :) Tosin en niin isoissa määrin kuin aiempina vuosina, mutta jos halajat itsellesi sellaista, niin ota vain rohkeasti yhteyttä.

Pian saakin sitten alkaa jo postailemaan ihania jouluisia tunnelmia tänne, voi että tämä aika menee nykyään niin nopeaan. Mukavaa viikon jatkoa kaikille :D


5 comments:

Arja said...

Ihana pikkuinen<3

Sannu said...

Kurjaa tuollainen sairastelu.Onneksi pieni on kunnossa nyt.Ihanat kuvat♥

Jonna said...

Voi tuota teidän ihanaa palleroista! ♥

Tiedätkös, joka vuosi tulet näihin aikoihin mieleen buxuskransseinesi. :) Viime vuonna tilasin tutulle kukkakauppiaalle buxusta ja tein itse kranssin. Silloin ajattelin, että seuraavat tilaan kyllä taas sinulta. Nyt ajattelin, ettet varmaan ehdi tehdä niitä, ja tein viime viikonloppuna mummolassani jostain erikoisesta kuusilajikkeesta kranssin. No ensi vuonna sitten! :)

Aurinkoista viikonloppua!

Laura said...

hei. en muista oonko ennen kommentoinut blogiasi. ihana pieni tyttö teillä, paljon onnea! ja onneksi pikku neiti on nyt kunnossa. niin ihanat nuo pikkuiset vauvan varpaat ja pitsihousut :) voi, irtiottonne kuulostaa niin kivalta! toivottavasti ehdit vähän levättäkin ;)

Anonymous said...

suloinen pienokainen teillä.toivottavasti voimia riittää niin pikkutytön kuin kranssienkin kanssa ;-)