2.17.2012

Piristysruisketta kerrakseen!

Tänään oli hyvä päivä, kauhean piristävä ja ihan oma! Sain ensimmäisen kerran lähdettyä sitten Ainon syntymän kampaajalle. Sen jälkeen jäin YKSIN kaupunkiin päivittämään hieman mammaloman kuihduttamaa vaatevarastoani, ja kävin visiitillä myös kirpparilla josta löysin tosi mageet kengät vitosella!!

Kotiin palattuani olin kuin uudesti syntynyt :D ihana tunne, kerrassaan. Tällaisia vapaita omia hetkiä osaa arvostaa aivan uudella tavalla nyt, kun niitä on tarjolla hyvin harvoin. Tällä jaksaa taas pitkään, ainakin siihen asti kun juurikasvu alkaa ärsyttää ;)

Ainolla sen sijaan on kova kasvu spurtti päällä! Ehkä tuo alkuviikosta aloitettu kaurapuuron syöntikin on siihen osallisena. Kehitystäkin tapahtuu jatkuvasti, pian meillä mennään eteenpäin. Hieman tuntuu olevan haussa vielä tuo tekniikka, mutta parempi hioa se kunnolla että on sitten hyvä :)

Eilen paistoi niin kauniisti aurinko koko päivän, että alettiin Ainon kanssa vähän kuvailemaan. Leivottiin myös munatonta ja maidotonta mustikkapiirakkaa, ja Aino nautti poseeraamisesta kesken lusikkaleikin. Voi että minä sitten saan voimaa tuosta hersyvästä naurusta ja pyyteettömästä rakkaudesta jota Aino tarjoaa joka ikinen päivä. Aurinkoni!


3 comments:

Fågel Blå said...

So sweet little baby!
Whish you a nice weekend
Kathrine

Titti said...

Voi suloista tytön-tylleröä!

Tepa said...

Ihana :)