2.26.2014

Kurkistus kotiimme

Heipparallaa!
Meidän influenssaksi osoittautunut tauti on viimein selätetty, huh! Aika rankkaa varsinkin noille pienimmille, mutta kyllä otti koville ihan meikäläiselläkin. Onnemme taisi olla iskä, jolla sattui olemaan pitkät vapaat juuri sinä pahimpana aikana kun olimme kaikki muut kovassa kuumeessa.

Toipuminen on vieläkin vähän kesken, voimat ovat olleet kadoksissa. Mutta tänä aamuna postilaatikkoon kolahtanut Unelmien talo & koti-lehti sai viimeistään hieman eloa tähän ihmiseen. Meidän kodistamme on nimittäin lehdessä juttu, vilahtaapa siellä jopa meidän pikkuinen Aatummekin, niin ja Elmeri.

Kuvat ovat niin aurinkoisia ja täynnä kesäistä tunnelmaa, että olen leijunut koko päivän ihan kesäisissä sisustushaaveissa. Hiihtolomaa viettävä pikkusiskoni oli meillä kylässä ja pakattiin lapset autoon ja lähdettiin ikeaan sisustamaan vähän lisää! Kyllä se kesä sieltä tulee, kyllä vain.

Aurinkoista viikon jatkoa rakkaat!




6 comments:

Kissankerä said...

Kiitos vinkistä, ostan heti tuon lehden kunhan se tänne maalaiskylän ainoaan kauppaan ehtii!

Lisay said...

Kiva,etta ilmoitit.Minulle tulee tuo lehti,mutta vahan viiveella tanne kauas,joten ensi viikolla ravaankin tiuhaan postilaatikolla!

Fågel Blå said...

I love that!
Hugs Kathrine

vitadrömmarobusigabarn said...

Lovely blog you have
Hugs Tina!!!

Anna said...

Ho Ada...your house is beautiful and so your blog...i speak about you today in my blog...kisses Anna

yanmaneee said...

yeezy boost
supreme hoodie
curry 4
christian louboutin
coach outlet
nike sneakers for women
golden goose outlet
off white x jordan 1
golden goose sneakers
lebron james shoes